Öuna käsitöölimonaadid on inspireerinud mitmeid kokteilimeistreid valmistama põnevaid ja maitsvaid mokteile. Tallinnas, Telliskivi rajoonis paiknev Terminal Records&Bar on üks nendest, kes on valmis saanud eriti hea mokteili retseptiga.
Pear Jam sai spetsiaalselt valmistatud Tallinn Cocktail Weeki jaoks ning selle eripäraks on see, et joogis on kasutatud ainult Eesti tooteid. Mokteili värvi ja maitsenüansi loob Öuna Punasesõstralimonaad. Joogi autorid Terminal plaadipood/baarist jagavad meie arusaama – kokteil ei pea alati olema alkoholiga, et hästi maitsta.
Meistrid jagavad meiega õpetussõnu, kuidas valmistada ühte erkpunast maitseplahvatust, millest on raske keelduda.
Pear Jam
Mokteili valmistamine samm-sammu haaval

1) Vajaminevad töövahendid ning toorained:
6cl Öun Punasesõstralimonaad
4cl Lahhentagge Flâneur Gin
1cl Pirnisiirup (või peotäis värskeid pirnitükke ja natuke suhkrut)
väike peotäis jõhvikaid

2) Purustada sheikeris pirnitükid, lisada pitsitäis Lahhentage Gini, jää ning üks supilusikatäis suhkrusiirupit (suhtega 50/50 suhkur ja kuum vesi)


4) Kurnata jook sheikerist jääd täis klaasi, lisada Öuna Punasesõstralimonaadi kuni klaas on täis

5) Kaunistada mokteil vastavalt enda maitsele

NB! Ja kui endal mingil põhjusel jook hästi välja ei tule, siis Terminal Records&Bar valmistab kohapeal ise sulle joogi.
Ole kursis meie tegemistega!
Telli kõik viimased Öun Drinksi blogipostitused ja uudised oma postkasti!