EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ & TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

KÄYTTÖEHDOT

ÖUN Drinks OÜ, registrikoodiga 12235317, aadress Lao, Karja küla Saaremaa vald Saaremaa 94248 (edaspidi Müüja) ja klient, kes vormistab www.oun.ee e-poe tellimusvormil tellimuse ja identifitseerib end sisestades tellimusele oma isikuandmed (edaspidi Ostja), sõlmisid käesoleva E-poe kasutuslepingu (edaspidi Leping).

VERKKOKAUPPA

1.1. Öun e-pood (edaspidi E-pood) on Müüja poolt loodud tellimusvorm, mille vahendusel toimub toodete müük Ostjale.

1.2. E-pood asub internetiaadressil: www.oun.ee

2. ÜLDSÄTTED

2.1. Lepingupooled juhinduvad omavaheliste suhete reguleerimisel Eesti Vabariigi seadustest, muudest kehtivatest õigusaktidest ning Lepingus kokkulepitust.

2.2. Müüjal on õigus mistahes ajal teha pakutavasse E-poe teenusesse muudatusi mistahes ajal.

2.3. Müüjal on õigus ühepoolselt muuta Lepingutingimusi ilma, et tal oleks kohustus teatada sellest elektronposti teel kirjalikult Ostjale. Kui Ostja esitab tellimuse enne tingimuste muudatuste jõustumist, kohalduvad tellimuse esitamise ajal kehtinud tingimused.

2.4. Müüja teeb Lepingu kättesaadavaks internetiaadressil www.oun.ee kasutustingimuste menüüs

2.5 Kun verkkokauppaa käytetään muulla kielellä kuin viroksi, ehdot ovat nähtävissä myös käytetyllä kielellä. Mikäli käännöksistä on useita tulkintoja, virolainen versio saa etusijan.

2.6 Verkkokaupan tuotekuvat on tarkoitettu havainnollistaviksi.

3. HINNAD, TOOTED JA OSTU SOORITAMINE

3.1. HINNAT

3.1.1. Kaikki verkkokaupassa näkyvät hinnat esitetään euroina ja sisältävät kaikki verot (sisältyy alv ja pakkausmaksu).

3.1.2. Myyjällä on oikeus muuttaa verkkokaupassa näkyviä hintoja milloin tahansa. Mikäli verkkokaupan hinnat ovat muuttuneet sen jälkeen, kun ostaja on toimittanut tilauksen, myyjä sitoutuu toimittamaan vastaavat tuotteet ostajalle tilauksen tekohetkellä voimassa olevilla hinnoilla. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia korvausta hintaerosta.

3.2. TUOTTEET

3.2.1. Verkkokaupassa tarjolla olevia tuotteita myydään sekä luonnollisille että oikeushenkilöille.

3.2.2. E-poes olevad tooted on laos olemas ja tarnitakse kliendile 4 tööpäeva jooksul alates makse laekumisest.

3.2.3. Kui toode on otsas ning tellimust ei ole võimalik täita, siis võtab E-poe töötaja Ostjaga ühendust ning pakub välja võimaliku uue tarneaja või toote asendamise samaväärse teise tootega, mis on sama hinna ja kvaliteediga või tasutud raha tagastamise. Ostjale tagastatakse sellisel juhul saamata jäänud kauba eest raha hiljemalt 14 päeva jooksul pärast tellimuse esitamist.

3.3. OSTON TEKEMINEN

3.3.1. Ostaja valitsee halutut tuotteet ja sitoutuu antamaan tilauksen edellyttämät tiedot (yhteyshenkilö, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite) sekä maksaa ostoksen.

3.3.2. Ostja kohustub esitama tellimuse vormistamisel tõesed andmed, mis on vajalikud tellimuse täitmiseks. Müüja ei vastuta tellimuse täitmisel Ostja poolt esitatud ebakorrektsetest andmetest tingitud tellimuse mittetäitmise või mistahes sellest tulenevate tagajärgede eest.

3.3.3. Müük toimub siis, kui Ostja on vormistanud E-poe kaudu tellimuse ning on tellimuse eest tasunud.

3.3.4. Myyjä lähettää ostajalle automaattisen sähköpostin tilauksesta sekä maksun vastaanottamisesta.

4. MAKSUTAVAT

4.1. Tilaukset maksetaan myyjän pankkitilille tilausvahvistuksen perusteella.

4.2. Tellimuse eest tasumine toimub Eesti pangalinkide abil väljaspool E-poe keskkonda teenusepakkuja Maksekeskus AS turvalises maksekeskkonnas.

4.3. Myyjällä ei ole pääsyä ostajan pankki- tai luottokorttitietoihin.

5. TOIMITUS JA VASTUU

5.1. KOHALETOIMETAMINE TARNEAJA JA TRANSPORDI INFO:

Lisainfo kauba tellimise kohta tellimused@oun.ee või +372 51921521.

Tavarat saapuvat ostajalle kolmen (3) työpäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tavarat toimittaa yhteistyökumppani Cargobus OÜ (rekisterinumero 10056042).

5.1.1. Ostja on kohustatud enne tellimuse vormistamist kontrollima esitatavate kontaktandmete õigsust, vältimaks viivitusi ja arusaamatusi Toodete kohaletoimetamisel. Müüja ei vastuta Toodete kohaletoimetamisel tekkinud viivituste ja arusaamatuste eest juhul, kui viivitus või arusaamatus on tingitud Ostja poolt tellimuse vormistamisel esitatud andmete ebatäpsusest või -õigsusest.

5.1.2. Tilatut tavarat voidaan toimittaa vain Viron tasavallassa.

5.2. OSAPUOLTEN VASTUU JA VAHINKOJEN TAI TUOTTEIDEN VAHINGOITTUMISEN RISKIN SIIRTO


5.2.1 Tuotteen saatuaan ostajan on tarkistettava, että tavarat vastaavat tilauksen vaatimuksia.

5.2.2. Kui toodete kontrollimisel ilmneb, et toodete hulgas on mitte tellitud, defektseid, katkises pakendis tooteid, tuleb sellest koheselt teavitada Müüjat e-posti aadressil tellimused@oun.ee

5.2.3 Myyjä on vastuussa tavaran puutteista ja virheistä toimitushetkellä voimassa olleiden sopimusehtojen mukaisesti. Tässä tapauksessa myyjä korvaa vialliset tavarat. Jos tavaroita ei voida korvata, myyjän on palautettava viallisten tuotteiden kustannukset ostajalle.

5.2.4 Toodete kahjustumise või kadumise risk läheb üle kliendile kauba kättesaamisest. Müüja ei vastuta puuduste eest, mis on tekkinud pärast kauba üleandmist Ostjale.

5.2.5 Müüja ei vastuta tellitud toodete mittesihipärasest kasutamisest tekkinud kahjude eest, samuti kohaletoimetamise viivituse eest, kui see on tingitud asjaoludest, mida Müüja ei saanud mõjutada ja/või mis on tingitud temast mitteolenevast vääramatust jõust (force majeure).

6. TAGANEMISÕIGUS

6.1. Kui tellimuse sisuks on joogid, toiduained või muu igapäevaseks tarbimiseks mõeldud toode, siis VÕS § 47 lg 2 p 9 alusel ei ole Kliendil võimalik lepingust taganeda.

7. VALITUSMENETTELY

7.1. Müüja vastab 15 päeva jooksul tarbija esitatud kaebustele, mis on saadetud e-posti aadressile tellimused@oun.ee

8. SUORAMARKKINOINTI JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

8.1. Ostajan on annettava myyjälle selkeä ja tiedostettu suostumus henkilötietojensa käsittelyyn.

8.2. Myyjän tiedoksi tulleet henkilötiedot on merkittävä asiakasrekisteriin ja niitä on käytettävä myyntipalvelujen tarjoamiseen sekä tavaroiden tarjoamiseen ostajalle.

8.3 Myyjä saa käyttää ostajan toimittamia henkilötietoja (mukaan lukien nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, pankkitiedot jne.) ainoastaan tilauksen käsittelyyn ja tavaroiden toimittamiseen ostajalle.

8.4 Myyjän on välitettävä henkilötiedot kuljetuspalvelua tarjoaville yrityksille tavaroiden toimittamiseksi sekä Maksukeskukselle maksujen suorittamiseen tarvittavat tiedot.

8.5 Myyjä lähettää uutiskirjeitä ja tarjouksia ostajan sähköpostiosoitteeseen vain, jos ostaja on ilmoittanut suostumuksensa kirjoittamalla sähköpostiosoitteensa verkkosivustolle ja ilmoittamalla haluavansa vastaanottaa suoria sähköpostiviestejä.

8.6 Ostjal on igal ajal võimalik loobuda e-postile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest andes sellest meile teada e-kirja teel aadressile tellimused@oun.ee või järgides pakkumisi sisaldava e-kirjas toodud juhiseid.

Henkilötietoja käsittelee ÖUN Drinks OÜ, rekisterinumero 12235317, osoite Lao, Karjan kylä, Saarenmaan seurakunta Saaremaa 94248.

Palun tutvuge meie privaatsuspoliitikaga, et saada rohkem teavet selle kohta kuidas me teie isikuandmeid töötleme.

9. KÄYTTÖEHDOT JA NIIDEN MUUTOKSET

9.1. Vahvistamalla tilauksen ostaja hyväksyy verkkokaupan käyttöehdot ja tietosuojakäytännön sekä sitoutuu niiden noudattamiseen.

9.2. Myyjän ja ostajan välinen myyntisopimus tulee voimaan, kun myyjä on vastaanottanut tililleen maksettavan ostosumman.

9.3. Myyjällä on oikeus muuttaa verkkokaupan käyttöehtoja sekä tarjolla olevien tuotteiden hintoja. Ilmoitus muutoksista julkaistaan verkkokauppaympäristössä. Kaikkiin liiketoimiin sovelletaan kaupan ajankohtana voimassa olevia ehtoja ja hintoja.

9.4. Müüjal on õigus loobuda tellimuse täitmisest kui tehnilise vea tõttu oli E-poes kuvatud Toote hind ekslik.

10. KIISTOJEN SELVITTÄMINEN

10.1. Kui Ostjal on e-poe osas pretensioone, tuleb need saata e-kirja aadressile tellimused@oun.ee tai puhelimitse numeroon

+372 51921521.

10.2. Kui Ostja ja e-pood ei suuda lahendada vaidlust kokkuleppe teel, siis on Ostjal võimalik pöörduda Tarbijavaidluste komisjoni poole. Tarbijavaidluste komisjoni pädevuses on lahendada Ostja ja Müüja vahel sõlmitud lepingust tulenevaid vaidlusi. Ostja kaebuse läbivaatamine komisjonis on tasuta.

Tietosuojakäytäntö

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Öun on sitoutunut suojelemaan asiakkaiden ja käyttäjien yksityisyyttä. Siksi olemme laatineet nämä tietosuojakäytännön periaatteet, jotka käsittelevät asiakkaan tietojen keräämistä, käyttämistä, julkaisemista, luovuttamista ja tallentamista. Toimintamme internetissä vastaa kaikkia asiaankuuluvia toimia sekä vastaavia EU-asetuksia ja Viron tasavallan lainsäädäntöä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

www.oun.ee-verkkokaupan henkilötietojen vastaava käsittelijä on ÖUN Drinks OÜ, rekisterinumero 12235317, osoite Lao, Karja küla, Saaremaa vald, Saaremaa 94248, Viro, sähköpostiosoite info@oun.ee.

Henkilötietojen suojaaminen

Öun soveltaa kaikkia varotoimia (mm. hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä) asiakkaan henkilötietojen suojaamiseksi. Tietoja pääsevät muuttamaan ja käsittelemään ainoastaan siihen valtuutetut henkilöt.

Turvallisuus

Henkilötietoja säilytetään zone.ee:n ja Directon palvelimilla, jotka sijaitsevat Euroopan unionin jäsenmaan tai Euroopan talousalueeseen kuuluvien valtioiden alueella. Tietoja voidaan välittää sellaisiin maihin, joiden henkilösuojatasoa Euroopan komissio pitää riittävänä, sekä niihin yhdysvaltalaisiin yrityksiin, jotka toimivat Privacy Shield -järjestelyn puitteissa. Henkilötietoihin pääsevät käsiksi verkkokaupan työntekijät, jotka voivat tutustua henkilötietoihin ratkaistakseen verkkokaupan käyttöön liittyviä teknisiä kysymyksiä sekä tarjotakseen asiakastukipalveluita. Verkkokauppa soveltaa asianmukaisia fyysisiä, organisatorisia sekä tietoteknisiä turvatoimia suojatakseen henkilötietoja tahattomalta tai laittomalta tuhoamiselta, katoamiselta, muuttamiselta sekä niiden luvattomalta käytöltä ja julkistamiselta. Henkilötietojen välittäminen verkkokaupan valtuuttamille käsittelijöille (esim. kuljetuspalvelun tarjoaja sekä maksukeskus) tapahtuu verkkokaupan ja valtuutettujen käsittelijöiden välisen sopimuksen mukaisesti. Valtuutetut käsittelijät ovat sitoutuneet noudattamaan asianmukaisia suojatoimenpiteitä henkilötietoja käsitellessään.

Mitä tietoja kerätään?

Verkkosivulla vierailemisen yhteydessä kävijästä kerätään yksilöimättömiä teknisiä tietoja.

Teenuskeskkondades kogutakse lisaks isikuandmeid teenuste osutamiseks ning isikute tuvastamiseks.

Tekniset tiedot rajoittuvat käytetyn tietokoneen tai tietokoneverkon Internet-osoitteeseen (IP-osoitteeseen), tietokoneen selaimen ja käyttöjärjestelmän ohjelmistoversioon sekä vierailun ajankohtaan (kellonaika, päivämäärä, vuosi). IP-osoitteita ei liitetä henkilön tunnistamisen mahdollistaviin tietoihin, paitsi palveluympäristöissä, joissa se on ylimääräinen turvatoimi.

Verkkosivuilla vierailuista kerätään tietoja, jotta verkkosivuja ja palveluympäristöjä voidaan parantaa ja tehdä niistä käyttäjäystävällisempiä.

Palveluympäristöissä (mm. verkkokaupassa) kerätään henkilötietoja sopimusten täyttämiseksi ja tietoja henkilöitä kiinnostavista aiheista (mm. ostoskorin sisältö, mieltymykset, suhtautuminen, käyttäytyminen jne.), jotta kohdennetun tiedon välittämistä voidaan mahdollisuuden mukaan parantaa ja parantaa sitä kautta palveluiden käytön asiakaskokemusta ja suoramarkkinointia. Luonnollisista henkilöistä kerättäviä tietoja ovat tarvittaessa nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, kaupunki ja maa. Jotta voimme käsitellä oikeushenkilöiden tietoja, keräämme rekisterinumeron, ALV-numeron, nimen, maan, osoitteen sekä sähköpostiosoitteita yhteydenottoja ja laskun lähettämistä varten, yritystä edustavien yhteyshenkilöiden nimiä ja heidän sähköpostiosoitteitaan sekä puhelinnumeroitaan.

Kun palvelut maksetaan luottokortti- tai pankkilinkkipalvelun kautta, pääsy pankkikortti- ja pankkitietoihin on ainoastaan Maksekeskus AS:llä, joka ilmoittaa ainoastaan tietoa maksun onnistumisesta.

Nõusolek seotud- ja teenuse jaoks vajalike isikuandmete kogumisele antakse teenuse tellimisel tellija isiku poolt teenuse tellimise hetkel. Teenuse tellimisega loetakse nõusolek antuks vastava ajatempliga.

Töötlemise eesmärk ja õiguslik alus.

Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin ja oikeusperustein:

kanssasi solmittavan tai solmitun sopimuksen solmimiseen ja täyttämiseen;

oikeutetun edun perusteella, esim.

teiega ühenduse võtmiseks turunduslikel eesmärkidel, kui meie varasema kontakti alusel on võimalik eeldada, et te olete vastavast pakkumusest huvitatud ning te ei ole väljendanud rahulolematust või esitanud vastuväiteid selliseks kontakteerumiseks.

veebilehe külastatavuse, teenuste kasutamise statistika ja muu mitte-personaliseeritud tehnilise informatsiooni kogumiseks veebilehe kasutamise kohta eesmärgiga täiendada veebilehte ja teenuseid;

ottaaksemme sinuun yhteyttä kysyäksemme palautetta palveluistamme ja tuotteistamme asiakastyytyväisyyskyselyn suorittamistarkoituksessa, ellet ole ilmaissut tyytymättömyyttä tai vastustanut vastaavaa yhteydenottoa.

täyttääksemme lain mukaiset velvollisuutemme.

Kenelle henkilötietoja välitetään?

Henkilötiedot välitetään myyntisihteerille ostosten ja ostohistorian hallinnointia ja asiakasongelmien ratkaisemista varten.

Henkilötiedot välitetään markkinointipalveluita tarjoavalle yhteistyökumppanille palveluiden käyttöön liittyvän asiakaskokemuksen parantamista ja suoramarkkinointia varten.

Nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite välitetään asiakkaan valitsemalle kuljetuspalvelun tarjoajalle. Jos kyseessä on lähetin toimittama tuote, yhteystietojen lisäksi välitetään myös tuotteen toimitusosoite.

Jos palveluntarjoaja hoitaa verkkokaupan kirjanpidon, henkilötiedot välitetään palveluntarjoajalle kirjanpitotoimia varten.

Henkilötietoja voidaan välittää IT-palvelujen tarjoajalle, jos se on välttämätöntä verkkokaupan toimivuuden tai tietojen säilyttämisen takaamiseksi.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos henkilötietojen käsittely tapahtuu asiakkaan suostumuksella, asiakkaalla on oikeus perua suostumus ilmoittamalla siitä myyntisihteerille sähköpostitse tellimused@oun.ee

Säilyttäminen

Jos ostos on suoritettu verkkokaupassa ilman asiakastiliä, ostohistoriaa ja siihen liittyviä henkilötietoja säilytetään kolme vuotta, paitsi silloin, jos vastaavia tietoja on säilytettävä kirjanpitoa tai kuluttajariitojen ratkaisemista varten.

Kirjanpitoon tarvittavia henkilötietoja säilytetään seitsemän vuotta.

Poistaminen

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust e-posti tellimused@oun.ee teel. Kustutamistaotlus esitada digitaalselt allkirjastatuna ja sellele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise periood.

Siirtäminen

Sähköpostitse esitettyyn ja sähköisesti allekirjoitettuun henkilötietojen siirtopyyntöön vastataan kuukauden kuluessa. Myyntisihteeri tunnistaa henkilöllisyyden ja ilmoittaa siirrettävistä henkilötiedoista.

Suoramarkkinointiviestit

Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa käytetään suoramarkkinointiviestien lähettämiseen, jos asiakas on antanut vastaavan suostumuksen. Jos asiakas ei halua vastaanottaa suoramarkkinointiviestejä, hänen on painettava sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä tai otettava yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tellimused@oun.ee.

Kiistojen ratkaiseminen

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub tellimused@oun.ee vahendusel. Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Tällä verkkosivulla käytetään evästeitä. Ne ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän laitteeseen (tietokone, tabletti, älypuhelin) tämän vieraillessa verkkosivulla. Evästeet ovat välttämättömiä, jotta voimme analysoida käyttäjien käyttäytymistä ja parantaa verkkosivun käyttömukavuutta. Käyttäjää ei pysty tunnistamaan kyseisten tietojen pohjalta.

Mihin käytämme evästeitä?

- Evästeet ovat välttämättömiä verkkosivustomme toiminnalle. Niihin kuuluvat esimerkiksi evästeet, joiden avulla voit kirjautua sisään verkkosivustomme suojatuille alueille, käyttää ostoskoria tai sähköisiä laskutuspalveluita.

- Toiminnalliset evästeet tukevat verkkosivustomme suorituskykyä ja toimivuutta, mutta ne eivät ole välttämättömiä sivun toiminnalle. Kyseisten evästeiden avulla verkkosivusto tunnistaa käyttäjän ja muistaa (haluttaessa) asiakkaan kirjautumistiedot, sallii ostoskoriin lisättyjen tuotteiden tallentamisen tietyksi ajaksi jne.

- Analyysievästeet mittaavat verkkosivulla vierailemista ja kartoittavat käyttäytymismalleja. Öun käyttää niiden mittaamiseen yleistä Google Analytics -analytiikkaohjelmistoa. Saadut tiedot auttavat meitä ymmärtämään paremmin kävijöiden käyttäytymistä verkkokaupassa, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota käyttäjälle parhaita teknisiä ratkaisuja. Kyseisiä evästeitä käytetään vain tilastojen keräämiseen, eikä niiden avulla tunnisteta yksittäisiä kävijöitä.

Öunan verkkosivulla käytetään useita luotettavia kolmansien osapuolien evästeitä (Google Inc., Google Analytics, Facebook Inc.). Se mahdollistaa käyttäjälle sivujen jakamisen sosiaalisissa verkostoissa sekä kohdistettujen ja sopivien mainosten näyttämisen. Evästeet sallivat mainosten näyttämisen esimerkiksi Googlen ja Googlen kumppaniyritysten eri alustoilla. Meillä ei ole pääsyä kolmansien osapuolten asentamiin evästeisiin, ja niiden asennukseen ja käyttöön sovelletaan asentajan omaa tietosuojakäytäntöä. Voit lukea lisää evästeistä Viron tietosuojaviranomaisen (Andmekaitse Inspektsioon) verkkosivulta.

Käyttäjä voi itse hallita evästeitä. Useimmissa tapauksissa verkkoselaimen voi säätää niin, että evästeiden käyttöä rajoitetaan tai se lopetetaan kokonaan. Evästeisiin liittyviä laitteita voidaan optimoida kaikilla nykyaikaisilla selaimilla. On kuitenkin syytä muistaa, että verkkosivun päätavoitteiden täyttämiseen tarvittavien evästeiden käytön rajoittaminen saattaa vaikuttaa käyttäjäkokemukseen ja/tai palveluvalikoimaan, jota tarjoamme verkkokaupassa.